fbpx

Плащане и доставка

Поръчка

Всяка поръчка на продукт или услуга през www.manukamed.bg е свързана със задължение за плащане с наложен платеж или онлайн плащане с удобния за Вас метод от тези, които предлагаме. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници, но тези поръчки се изпълняват в работно време. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начина на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката получавате потвърждение само по e-мейл.

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Плащане

Поръчките се заплащат с наложен платеж при получаване на поръчката като се заплаща се на куриера или онлайн в момента на поръчката чрез един от предложените методи:

 • Доставка и получаване на продуктите
 • С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.
 • Поръчките се обработват от понеделник до петък в работно време: 09.00 ч. -16.00 ч и се изпращат чрез куриерска фирма Еконт в рамките на 3 работни дни
 • Доставка до адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
 • Доставка до Офис на Еконт. Моля да посочите офиса на Еконт, където бихте желали да получите пратката си в полето определено за това. Опция за директен избор на офис няма

Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цената на доставка зависи от стойността на поръчката Ви и се изписва при приключване на поръчката.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 • Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен. В този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с e-mail съобщение.
 • Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на www.manukamed.bg (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

 • Продуктите да са в оригиналната си опаковка, неотворени
 • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
 • Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка/онлайн или фактура по Ваше желание)
 • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
 • Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката

Адрес за връщане на продукти:

офис Еконт

гр. София 1618, ул. Царица Елеонора 12

Манукамед EООД

+359893 908 500

Рекламации и въпроси към нас

При всякакви въпроси свързани с продуктите или услугите, предоставяни от www.manukamed.bg моля, свържете се с нас e-mail office@manukamed.bg.

Количка
Scroll to Top