fbpx

Как Меда От Манука Може Да Подобри Вашата Тренировка

Търсите ли естествен и ефективен начин да се заредите с енергия преди тренировка? Не търсете повече, защото имаме идеалното решение за Вас! Златният еликсир, течното злато, медът от Манука е пълен с основни хранителни вещества, антиоксиданти и уникални лечебни свойства и е идеалното допълнение към вашия фитнес режим.

ЕТО НЯКОИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧИНИ КАК ДА ПРИЛОЖИТЕ МЕДА ОТ МАНУКА ПРЕДИ ВАШАТА ТРЕНИРОВКА, ЗА ДА ЗАСИЛИТЕ ЕНЕРГИЙНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ:

✓ В ПРОТЕИНОВИЯ СИ ШЕЙК

Добавете 1 пълна чаена лъжица от дневната серия на Steens Honey (UMF 10+ или UMF 15+) във вашия протеинов шейк или смути. По този начин меда от Манука не само ще разгърне своето лечебно действие, но и ще стимулира енергийния ви запас.

✓ ХАПНЕТЕ 1 ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА

Изяще 1 чаена лъжица мед от Манука директно от буркана с мед точно преди тренировка и се насладете на невероятния сладък вкус, който ще се запази дълго след като сте приели меда.

✓ ПОДСЛАДЕТЕ КАФЕТО ИЛИ ЧАЯ

В случай, че сте от феновете на кафе или чай преди тренировка, спокойно може да си подсладите тази кофеинова напитка с чаена лъжичка мед от Манука. По този начин добавяте не само сладост, но и засилвате естествения имунитет благодарение на активната съставка метилглиоксал, която може да бъде намерена в тези количества само в меда от Манука.

✓ В ЛЮБИМИЯ ВИ ПРОТЕИНОВ БАР ИЛИ ДЕСЕРТ

Ако обичате да си приготвяте домашни протеинови сладости като барчета, кексчета и други подобни спокойно може да ги подсладите с Steens Honey UMF 5, който е не само чудесен заместител на захарта, но и действа имуно-стимулиращо.

НЕКА СЕ ПОТОПИМ В ТОВА КАК ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ЧУДО НА ПРИРОДАТА – МЕДА ОТ МАНУКА МОЖЕ ДА ПОВИШИ ВАШЕТО ПРЕДСТВАЯНЕ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА.

ЗАРЕЖДА С ЕНЕРГИЯ

Медът от Манука служи като отличен източник на естествени въглехидрати, доставяйки на тялото ви необходимото гориво за захранване чрез интензивни тренировки. Неговият висок гликемичен индекс позволява бързо усвояване, осигурявайки незабавен прилив на енергия. За разлика от рафинираните захари или изкуствените енергийни напитки, медът от Манука предлага продължителна енергия без последващ срив. Преди да отидете на фитнес, консумирайте една чаена лъжица от тази златна благодат, за да усетите приливът на енергия и повишена издръжливост.

ЧУДЕСНО ВЪСТАНОВЯВА МУСКУЛАТУРАТА

Интензивните тренировки често водят до мускулна умора и микроскопични увреждания на мускулните влакна. Тук се намесва медът от Манука! Неговите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства помагат за намаляване на предизвикания от упражнения оксидативен стрес и подпомагат възстановяването на мускулите. Консумацията на мед от Манука след тренировка попълва запасите от гликоген и насърчава възстановяването на тъканите, осигурявайки по-бързо възстановяване и намалена мускулна болка.

ПОВИШАВА ИМУННАТА СИСТЕМА

Здравата имунна система е от съществено значение за поддържане на оптимално представяне при тренировка. Медът от Манука притежава естествени антибактериални и антивирусни свойства, което го прави мощен стимулатор на имунната система. Неговите високи нива на метилглиоксал (MGO) осигуряват ефективна защита срещу инфекции и поддържат цялостното здраве. Чрез включването на мед от Манука във вашата рутинна програма преди тренировка, можете да укрепите имунната си система, докато се радвате на ежедневните си тренировки и предотвратявайки неуспехи, причинени от настинка, вирус или друг тип заболяване.

Медът от Манука повишава енергийните нива и подобрява възстановяването на мускулите, както и подкрепя имунната система. Със своето благотворно действие върху човешкия организъм този невероятен естествен продукт може да промени начина по който започвате не само вашия ден, но и рутината преди тренировка. Възползвайте се от естествените му предимства и подобрете вашето фитнес преживяване!

Насладете се на една ползотворна и зареждаща тренировка!

ВЗЕМЕТЕ СВОЕТО БУРКАНЧЕ ЖИВА ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА

Количка
Scroll to Top